Höst i trädgården

Nya höstväxter ute, olivträdet och lagerbladen har fått flytta in. Basilikan och rosmarinen skördad och ska frysas. Massor av äpplen på träden, svarta vinbär ska plockas och den sista potatisen och morötterna ska skördas.

Lysnatta

Vi tog oss ner till älven och kollade på kyrkobåten som kom roendes fackelprydd (ur bild dock). Mittemot hade de tänt massor med marschaller och hade ett stort fyrverkeri när båten kom, fint!

Lördag

Det blev en heldag i Bäcken igår som avslutades med middag. Älskar mammas mat och full fart i Bäcken köket, så som det varit jämt. Tycker om när vi pratar om pappa, vi vet vad han skulle sagt om vad när. Alla hans skämt. Sisslan preppade i sann pappa-anda med radion ute, han hade alltid den på när han grejade ute på gården. Hans garderob är orörd, i garaget står hans skor där de alltid stått, kepsarna hänger där de alltid hängt. Du fattas oss så enormt pappa. Andreas är världens bästa som hjälper mamma och tjejerna. 
Mysmorgon med genomgång av alla tv-kanaler, killarna fixade med det sent igår. Vi har så många MTVs, det är min största lycka. Älskar MTV och har alltid gjort (musik MTV, inte dokusåpa MTV). Vintern räddad iallafall! 
Vi ska upp till Bäcken idag med. Tänkte handla växter till utomhuskrukorna också. Växter, det är lite avgörande för att skapa en levande miljö. Lysnatta ikväll är det också som jag skulle vilja se, fint när de tänder ljus längs vattnet. Mamma tar båten och tänder på Kläcken. 
För tre månader sedan idag åkte vi in till förlossningen och de satte igång oss. Tre hela månader med världens finaste lilla kex, lycka!