Wednesday

 

Fittcancer

Igår när jag var sen i regnet hem så var det Cancergalan på tv. Jag hade bestämt mig innan för att inte se den. Jag vill inte se mer cancer. Märkte att många tittade, scrollade snabbt genom uppdateringarna på Instagram och Facebook. Mitt där i regnet, tröttheten, hungern så kom saknaden. Saknaden efter pappa som skulle satt sig i en bil och hämtat mig om jag så bad honom. Gjort vad som helst för oss. Den här saknaden är så konstig. Periodvis går den att styra, frysa, ibland är den bara övermäktig och djupare än den mörkaste dal. Jag har svårt att se bilder av pappa nu. När jag ser bilder i huvudet ser jag oftast hur han skrattar, det gjorde han ofta, men också de sista bilderna när kroppen inte lyssnade på hans vilja. De är hårda kan jag lova.
På jobbet satte jag på mig hörlurarna idag när de började prata vid skrivborden bredvid om alla sorgliga cancerhistorier. Jag har min egen historia. Men jag lever. Pappa hade sin och han finns inte längre.
Han fattas så enormt min pappa.
Remembering you is easy, I do it every day.
Missing you is the heartache, that never goes away.
Kategori:

Tisdag

På väg mot jobbet. Jobbade sent igår, flexade så jag åkte samtidigt som Andreas hemifrån på morgonen. Dock hoppade någon framför ett tåg så vi blev försenade tre timmar i regnet på vägen hem. Not fun at all! Dessutom köpte jag allt julklappspapper, snören osv igår (gillar att vara förberedd), en stor kasse med fynd i sample shopen på jobbet och en tung läderväst med pälsfoder av min kollega JB. Han hade lyckats fynda den, i riktigt läder men kom fram till att den var för tjejig- därför är den alltså nu min! Mycket bra shopping men helt fel dag att bära saker. Vi har börjat måla möbler hemma och satt upp första tavlan! Härligt. Lagt ut en hel del grejer på Blocket också och den 10:e tror jag vi ska sälja grejer på loppis jag och Emilia. Resten har åkt till återvinningen, skönt att få rensat och städat.