Mot Globen!

Så! På väg mot Globen. Syrran lade ut världens gulligaste kort på Nowa imorse, boxrarna har sådana grymma personligheter.

Torsdag

På lördag ska jag hänga med syrrorna och ridklubben till Globen och kolla på Horse Show! Kul! Har säkert varit där tio gånger och det brukar vara mysigt. Tack Alva! Snart framme i Stockholm, tolv är absolut deadline för korrigeringar i bok ett och sedan är det bok två som gäller till jul, efter det har vi s-e-m-e-s-t-e-r! Roligt med era kommentarer förresten! De glädjer. Kram!

Godnatt!

Bestämde mig för att städa idag på väg hem. Stannade först hos Alva och hämtade en krans till dörren, jag kom till skogen men inte längre i helgen när jag skulle hämta granris och Alvas kransar blir finast iallafall, nu sitter den på vår ytterdörr. Sedan har jag städat och fixat, det tar tid i ett hus men så himla skönt är det nu när jag ligger här nyduschad i rena sängkläder. Imorgon tänkte jag mathandla så kyl och frys är fylld till helgen, superskönt att ha det gjort! Från singeltjej i stan som levde på två köpta räksallader om dagen ungefär till sambo på landet som skriver matlistor utifrån Coops kampanjblad. Vad hände?
Hittade ett gammalt kort från julen ´09. Lewi, Joels vita boxer finns inte med oss längre men Alvas Nowa, gula boxern finns. Nu ska jag försöka sova! Kram.