Tuesday

Jag trivs på mitt nya jobb. Två tjejer som jobbade i London samtidigt som mig (engelskor) är på min avdelning. I mitt team jobbar jag med en dansk och en fransman. Jobbar med att lära mig photoshop för att kunna redigera bilder. Fyra dagar kvar till eventet nu, ska bli superkul. Har flera kompisar som dragit ihop förfester och det bådar gott att många favvosar kommer. Batteriet dör snart och det är lika bra att lägga ifrån mig telefonen så biljetterna finns kvar tills jag bytt tåg. Ta hand om er! Kram!

Monday

Första dagen på nya jobbet! På väg mot Stockholm nu. Igår kväll var jag och brorsan in till stan och hämtade mina sista grejer där. Lite vemodigt var det att lämna NK19 som vi kallat lägenheten men samtidigt så skönt att ha allt klart. Haft en mycket bra helg med sol, bad och 25-årsfest. Nästa helg är eventhelg!

Palm

Jag älskar palmer (det har jag berättat förr). Idag hittade jag en minipalm på blomsterhandeln, fin va? Jag har en av samma sort men den är över en meter i diameter. Det tar några år innan den här når samma storlek. Mycket glad iallafall!