Everythings alright

Musikalmusik från Jesus Christ Superstar.

Monday

Det är sex månader sedan jag åkte nu men det känns som om jag har varit här länge. Om ett tag sitter jag där på planet igen. I övrigt kan vi väl komma överrens om att måndagar alltid suger lite. Tacka vet jag tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag. Tre dagar tills syrrorna kommer! Om de är små får man ta två! Ha ha! Nu ska jag combata och sedan ska jag förhoppningsvis, sova.
Ni som är intresserade av onödigt fakta och vad jag pysslar med på dagarna så kan jag berätta att vi är 120 anställda i butiken för tillfället och att vi alltid i stort sett har folk på utbildning eller praktik hos oss. Jag har dvs ofta någon med mig. Vi är tre svenskar just nu, vi var fyra tills förra veckan. Så. Combat var det! KRAMAR!

Två timmars sömn

Jag har sovit två timmar inatt. Helt sjukt, var glad att ni inte jobbade med mig i morse. Dagens upptäckt är wifi i lunchrummet! Spännande va? Så nu kan ni få direktrapporter av de hälsosamma brittiska matvarorna. Chips, Nutella på vitt bröd och läsk såklart är poppis. Mums eller? By the way så har jag kommit på att det där med materialmixar är himla intressant i mat med och inte bara i kläder och inredning. Återkommer till ämnet! Kram!