Wicked game

Vi var och käkade igår på en pub och tog sedan taxi till Notting Hill där Peter jobbade på ett ställe (de har tre venues, det har är inte hans vanliga men de fick en nödsituation här. Jag kan inte berätta vad för det hade aldrig hänt i Sverige). Iallafall. Trevligt! Trött idag, brunchade på fömiddagen och sedan hamnade jag här i soffan. Ska ta en promis till Whole Foods så fort jag... peppat till mig lite.
 
Har fått en hårfrissetid! På tisdag! Håll tummarna för att de kan bleka svensk hår. Det kan de säkert men tro mig, det är svårare än vad det verkar.
 
Jag brukar fråga någon gång om året och som vanligt kommer inte alla svara men vilka är ni som läser här? Jag är ju nyfiken. Skriv gärna en kommentar! Hoppas ni haft en härlig helg iallafall! Kramar!

Randigt.

Jag har ägt cirka 75 randiga tröjor. Nä men typ. Jag har haft en besatthet för randiga tröjor i omgångar.  Nu var det ju ett tag sedan, 2008 var sommaren det var värst tror jag men nu ni så har jag en randig tröja igen som jag trivs jättebra i. Klingan, hon har också en randig tröja. Se själv!
 
Jag har varit ute på promenad idag, prata med syrran jättelänge, städat och tvättar. Nu ska jag plocka undan lite och ikväll möta en svensk tjej som jag har gemensamma kompisar med från hemma.
 
U, min gamla jobbarkompis som också är vm kommer hit på måndag! Ihhhh! Kul! På torsdag kommer L och då ska vi på Robyn! Den 5:e kommer R som jag barjobbat med. Den 30:e är jag i Sverige för tester, inte så kul men det ska bli mysigt att krama alla jag tycker om.
 
Ta hand om er. Kramar!

Dör så bra.