Så.

Då var tävlingarna över. Supertrött, ska sova så jag orkar gå en promenad imorgon bitti. Sista april, redan?! Varmt idag med, lovely! Bilden nedan har Asta F tagit, min lillesyrra Tyra och hennes Pat i 110cm.

Ryssvärmen

Ska snart sova. Kommer sova sjukt gott efter flera tidiga morgonar i rad och tre glas vin. Ryssvärmen som man trodde var en myt kom nog ändå. Mot eftermiddagen blev det riktigt varmt och heja vad jag älskar det.

Den här veckan/helgen har jag mer att göra än på länge och det är ju min grej. Ju mer jag jobbar, desto effektivare tycks jag bli. När jag hade 1,5 jobb som förr så hann jag sjukt mycket också.

Tidig morgon imorgon också! På måndag- min intervju. Jag är så redo för att flytta utomlands. London. Hej du. Bilden nedan från idag, grön gräsmatta!

Thursday

Så sinnessjukt trött, kan inte riktigt fokusera mig på att göra det jag skulle så det får bli en nödvariant. Se till att jag har allt med mig för helgen, ansvarar för cafeterian på ridklubben under hopptävlingarna i helgen. Det tar tid att köpa in allt och fixa men det är också mycket värt för klubben så det är bra om man kan hjälpa till lite...

Hoppas på ryssvärme i helgen! Ha ha. Kanske packa shortsen?
Kategori: