It's not near, it's here...Okey. Jag och min himla sömn, undrans hur det går inatt då? Tidningen ramlar väl ner runt tre-fyra i postlådan tror jag, det är nervöst. Det började spöregna precis innan vi skulle ta bilden... Hmm. Det lär ju visa sig! Jag är så pepp annars, så sjukt pepp. Varenda som säger "ses imorgon, jag kommer" fyller mitt hjärta med lyckokänslor. Puh. Det är min baby det här...

Imorgon ni.

Ponnys ♥Jag skulle ljuga om jag sa att jag är bra på det här med att sova, min sömn är superkass! Hoppas att det blir bra efter eventet och att det är därför den spökar. Gjorde intervju idag, har fått texten och den blev jättebra. Kändes som om Marie som intervjuade mig trollat med de meningar jag fick ur mig och gjort en bra research dessutom. Tack verkligen. Imorgon ska vi ta bild så det där med sömnen hade ju varit fint...

Köpte mer färg och målade båten sedan igen, sommarens följetong den där båten, suck! Imorgon ska den plask i vattnet iallafall! Var till Granngården också och köpte staket, häststaket. Vi behöver nämligen inhägna/skärma av baksidan på Tofta och med ponnytemat blir det helt okey att göra det som en hästhage tror jag : )

Brosan och hans Fia kom med tårta då Joel fyllde år, ett år yngre än mig. Eftersom mamma, Siss och Tyra är på Gotland så uppvaktar vi honom sedan igen.

Alva och jag åkte in till stan, hann in på H&M i 5 minuter och hittade shorts till Alva till fredag. Sedan satte vi oss uppe på George och väntade tills de kom... De vita hästarna. Mina promokillar gick stan upp och ner, fram och tillbaka efter att först ha glidit runt i en vit Mustang... TACK! Tror de fick rätt bra uppmärksamhet! He he.

Läsa en bok kanske? Ah.

Testing testing...Igår var vi i Furuvik jag och min kära aupairfamilj. Det är verkligen så himla kul att vi har kontakten, mitt hjärta fylldes av värme redan när Sofia sprang och välkomnade mig med en stor kram. Markus var dock inte med, han var på 3 veckors camp i New York där de pluggar och läser kurser (!), matte med algebra osv. En mycket smart elva åring. Lukas och Niklas fanns inte när jag var där men dem är jättemysiga. Så himla himla glad att de kom så jag fick visa Furuvik också!

Idag har jag varit ute på Engeltofta, herrgården vid havet där mitt evenemang ska vara. Skönt att komma ut dit och reka lite, är SÅ peppad! Imorgon är det Sommarkväll på stan vilket betyder att "alla" är ute och gissa om inte ponnysarna ska ut på stan också... He he. Bilder kommer. Ska göra en intervju också imorgon, ni kan få se den med sedan.

På lördag blir flytten, jag packar och packar. Det här ska bli den mest organiserade flytt jag någonsin gjort. Har sytt klart mina påbörjade kuddöverdrag här på kvällen och sytt överdrag till min köksoffa också. Varit och handlat mer mat har jag också gjort! (Torrvaror).

Lackade båten idag. Det svart lyste igenom. Dessutom kom regnet från ingenstans och sabbade färgen lite. SUCK! Mer färg imorgon då, IGEN. Motorn har vi testkört och den funkade utmärkt! (Se bild ; )

Nu ska jag skicka in och framkalla lite foton, sedan ska jag soooova! Puss kram!

Svajnbra låt nedan!