EstherVi hade så sjukt kul ute igår. Det var så himla härligt att se mina favvosar, Fröken Bartender och Mister Dj. Hela kvällen var så kul, så lyckad.

Esther Canadas på bilden, min gamla favvo.

Bananas


Längtan efter New York kom igår. Såg för mycket av Nevvan under bion för att det inte skulle komma.

Jag är ju så jäkla kär i den där staden. Mitt livs kärlek (förutom Deus då).

Och. När jag snöar in på något så gör jag verkligen det. No kidding. Så. Igår kom jag på mig själv med att spontanspana på AUPAIR siter. För nio år sedan var jag aupair. För fem år sedan var jag på väg att åka tillbaka till samma familj som aupair men hejdade mig med insikten om att jag skulle bygga min karriär istället för att glida runt (det var då jag tog tag i och sökte mitt drömjobb i Sverige- och fick det). Ehhh... Vad tänkte jag igår när jag surfade in på Scandinaivan Institutes aupairsida?

Idag blev det dock ännu värre när jag tog det hela ytterliggare ett steg och surfade in på en amerikansk DATEING sida. Ehhh... hur tänkte jag då? Inget fel på nätdateing för den som vill men det har väl aldrig riktigt varit min grej och... skulle det ta mig till New York? Tror det slog slint i skallen. Såg framför mig en kort sekund att det knaske var så jag skulle träffa min Seth Cohen.

Man gör lustiga saker när man är kär och för New York gör jag vad som helst. Och- det går över. Jag har vid det här laget vant mig vid de här New York dipparna.

Nä. Mot gymet. Ska fokusera på orginalplanen istället: Barcelona i höst. Känns lite mer realistiskt med tanke på hur stor (läs typ omöjlig) chansen är att få arbetsvisa i vääääärldens bästa New York.

Puss ni.

MusclesBild: Cobrasnake

Igår var jag på Bodypump och slog personligt rekord i ben, rygg, biceps. Nice! Lassade på vikter som aldrig förr och jag var så jäkla stolt sedan. Har faktiskt beställt ett par superspringardojjor också- här ska joggas! I Turkiet tex så vet jag ju inte alls hur det ser ut med gym osv. Att springa ger ganska snabbt och bra resultat också plus att det är så befirande för huvudet att bara springa bort massa tankar.

Nu har jag tränat sedan oktober. I juni fyller jag år och då ska målet vara nått- att vara snyggare än någonsin. Håll tummarna.

Så himla sugen på vårkläder (ja, det där konsumtionstoppet var astrist. Hejdå test-grej) och har letat inspiration i bloggar och hos de stora lifestyle-vimlarna. Har varit lite lost et tag men nu känner jag att en tanke är född och vårgarden blir nog fin fin. TACK H&M Trend, Monki och Weekday!

Spontangick på bio efter jobbet- en av mina favvoaktiviteter och såg Morning Glory. Den här låten är soundtrack. Natasha är ju så bra!

Kram ni!