Ibiza igenDen 28 drar vi till Ibiza jag, Marica och Malin. Grymt! Vi har alltid kul tillsammans ute (vi har jobbat alla tre som bartenders förr om någon missat det). Och, det blir en hel vecka! Onsdag till onsdag. Fint som jag vet inte vad!

Har börjat förbereda mig inför jodbehnadlingen jag ska göra när jag kommer hem fån Ibiza (läggs in den fredagen på Ackis). Eftersom att Thyrogenet jag skulle få är slut i hela Europa så gör vi nu på stenåldersvis vilket innebär att jag inte får äta Levaxin i sex veckor (det som jag får istället för att ha en sköldkörtel). Meckigt att förklara, googla om ni är superintresserade ; ) Ska bli skönt när jag kan säga att jag är cancerfri!

Nu ska jag yoga lite innan jag ska lägga mig och läsa Lisa Marklunds En Plats I Solen innan jag somnar. Superharmoni här i lägenheten med massa ljus och bra musik.

Kram ni!

Sundays haloSthlm och Grönan i fredags, utekväll igår (blev lite mycket) men en hemskt trevlig kväll. Bjöd bäst-Mallan på frukost (hon bor på fjärde våningen, jag på andra, smidigt).

Ska läsa lite (jag slukar böcker, eftersom att jag inte har någon tv så läser jag istället. Det jag vill se ser jag på Play. Har inte bestämt mig än om jag ska skaffa tv eller inte men jag trivs bra utan. Dessutom är tv´s så himla himla fula. De passar inte så bra i en sekelskifteslägenhet.)

En vecka kvar till Istanbul!

Kram!
Kategori:

In the ghettoSå har de sådana här fina målningar på husen. Taget under min och Malpis promenad i fredags. Kul vecka på jobbet, byter plats på två avdelningar och förändring är kul. Fint blir det!

Längtar till fredag och Stockholm! Nu ska jag läsa lite till, inne på den sista Läckberg boken jag har. Kram ni.