Häst. Hus.Hemma hos mamma och pappa. Superskönt... Jobbet går bara bra i Sthlm men sedan är det lite runtomkring... Ni vet sådär så man undrar vart de gömt den dolda kameran. Vad har det varit med detta år alltså?

Har varit i stallet ganska mycket de här dagarna. Det är terapi det. Där blir jag lugn, där får jag ro. Skulle hugga av min högra arm för en häst och... ge vad som helst för att ha tillbaka min Deus.

Helt besatt av ett hus jag sett i ett reportage. Vill ha ett hus också. Mot vattnet. Många drömmar nu, en av de måste jag genomföra så vi ska se, om jag står där med företag om ett år... Nu är det dags för sängen. Gud va skönt lördag till trots...

Kram ni.El Stockholmo


Nu bor jag här. I storstan. Vasastan närmare bestämt. Jobbar mitt i city och går fram och tillbaka till jobbet varje dag. Grymt! Kom hit i söndags och inledde veckan med rivstart. idag är jag trött. Har landat lite. Varit hemma, kollat på tv, tvättat och haft det skönt. Så mysigt att vara här! Så sjukt glad jag är att jag flyttade hit! Att jag tog tag i mitt liv liksom!

Nu ska jag koka lite te, en bra film börjar snart och min bästaste roomie har dragit hem över helgen. Imorgon ska jag dock fika med brosan! Mys! Ha det bra ni, kramar!

Kategori: