The Big Wishlist
Jag gör ofta sådär som jag inte borde, dvs funderar för mycket och drömmer jämt. Ta en dag i taget funkar inte alltid. Vad ska jag göra när jag blir stor? Det här är vad jag VILL. Nu iallafall.

1. Jag vill ha en häst. En med Imperator i stammen (min Amadeus var efter Imperator...). 2. En bil. en Egen. En ny Audi A3 tack. 3: Jag vill ha tid och pengar att resa ofta ofta. I ♥ Arlanda. 4. En egen nattklubb. Min. Nattklubb.

Puss nu.

Karma is only a bitch if you are.Fint armband va? Från 82. Jag saknar en massa armband. Ett Marc Jacobs och två Dogared är tappade, ett Marc J trasigt och ett Dogared har tappat sitt snöre. Igår köpte jag fina tunna nylon armband på NK Details för 98.- st, gjorda i Barcelona med ett lite flätat kors i änden. MJ armbandet som är trasigt ska jag ta till skomakaren och Dogared armbandet som fattar sitt snöra ska jag fixa ihop snart. Mycket snart. Allt idag har gått i slow motion, var ut igår och kom hem halv fem cirka plus det att jag har en träningsvärk som inte är av denna jord.

Ska börja fixa mig för middag med Kerstin som jag varit bekant med i drygt tio år ikväll, antagligen så ska vi till ett kubanskt ställe. Mysigt! Skulle gäääärna vilja ha en Bahama Mama från Hard Rock också... Gillar sådant som påminner om bästaste USA.

Ha en underbar lördagkväll! Kram!Jag dör så bra.Cee-Loo Green har gjort en genialiskt drag genom att tolka Band Of Horses No One's Gonna Love You. Jag älskar den. Besatt.

Work Hard & Be Nice To People

Den affischen ska jag beställa hem när jag bor själv igen. Fin text. Appropå snäll, älskar Maria Montazami citatet från måndagens avsnitt. "Hellre lång och snäll än mellankort och dum". Word Maria!

Snart Bodybalance på SATS och jag är så trött så jag kan dö nästan. Kram ni.