Snowy day off.Hemma hos mamma och pappa igen. Passade på och tog en av mina åtta kvarvarande semesterdagar- behöver gå till frissan (imorgon bitti) och vi ska ändå till Globen imorgon så jag har redan resa hem till Sthlm klar.

Vill inte byta frisör, känns som ett jätteprojekt, jag är allt bra fjantig med mitt blonda rufs till hår.

Ute snöar det gigantiska flingor i den kvantiteten så att himlen nästan är täckt.

Har haft två sviiiiindåliga morgonar nu med konfrontationer, hoppas att det bara är en tillfällighet för jag hatar sådant.

På jobbet bygger vi om, nästan vecka kommer vara KAOS men det är samtidigt så kul, jättemysigt ska det bli att två av systrarna ska med mig och jobba mån-tis dem med. Spännande att komma in i Sthlms världen! Söndag ska vi gå lite på stan och det ska bli kul att visa dem "min stad".

Ska försöka peppa till mig och städa lite innan mamma kommer hem, då blir hon nog glad.

Sedan ska jag läsa! Unnade mig tre av mina favvotidningar igår- Amerikanska ELLE, danska Cover och amerikanska NYLON.

Bromance Vocal edit, jag är en hopplös sucker för vackra vocalslingor.

Trött


Nu var det inte mycket skrivet här... imorgon blir det Café Opera och Petter! Återkommer.

Sunday and time to go home.


Om knappt tre timmar så är det dags att ta tåget hem till Stockholm. Sitter här med småkrypande ångest, ni vet sådär så man känner "men en dag till...". Det skulle vara härligt! Sov ångest-länge idag (gick och lade mig efter frukosten igen) och sedan var jag och Sisslan till mormor och morfar och fikade. Älskar mormor och morfars uterum.

Snart är det dags för familjemiddag grande igen, det är det alltid här på helgerna. Tror att vi bla. får mammas vegetariska vårrullar med nejlika, underbart.

Jag har suttit och spanat på vårskor och vårtoppar... Typiskt mig att hela tiden leta fel säsong, kanske en arbetsskada?

Nu dör jag snart av hunger, ska stänga av datorn så blir mamma nöjd. Hoppas Joel kommer i tid bara till maten så vi får äta snart...

Ta hand om er, puss kram!