Tack Julia. Världens bästa låt, världens bästa Robyn.


Natt nu, när min galningar drar utomlands imorgon bitti huxflux.


Ja, de bokade en resa igår kväll och far tidigt imorgon huxflux. Jag vill också ha sooool!

Lite roligt i min värld:

Ett av de finaste mail jag fått, avsändare en dj jag inte känner så mycket:

Fin Dans

Hej
Ville bara tacka och bocka för att ni kom och gjorde dansgolvet en kort stund igår kväll. Det gjorde min natt betydligt roligare att stå ut med människor som inte förstår Robyns storhet.


Fattar ni hur glad man blir! Jag älskar att dansa, bara kör och att få uppskattning för det är hur kul som helst! Det får mig att fortsätta dansa euforiskt vad nu än folk skulle tycka! Åhhhh. TACK!

Numero två, telefonmeddelande:

Intressanta och aktuella personer får sätta ihop en playlist a tio låtar som ska tidningspubliceras, vi vill gärna ha med dig.


TACK!!!

Jag blir så glad och tacksam. Va fina ni är!

Sådant här få mina dagar att bli lite roligare och mitt smile att bli enormt. Tack.

Fin låt kan ni få här... Myshouse deluxe.

I miss him. I do.


Igår var jag i Stockholm på möte inför H&M Rebot Camp Roskilde. Idag skulle jag på visualmöte. Men. Min äckelförkylning avbröt alla mina planer, fick mig att säga hejdå till fina Lina och ta tåget hem. Missa att dricka vin med Henkis Penkis och mötet idag då.

Jag trodde jag skulle dö på vägen hem.

När vi passerade skogen med alla mina gamla ridvägar så brast det. Galoppsträckan Deus älskade fick mina tårar att spruta och jag hade kunnat ge vad som helst i världen för att få ha honom nära igen.

Idag har jag bara varit hemma. Vaknat sovit, vaknat sovit. Druckit en liter Tropicana Summer Berry har jag också gjort, min nya favvo lätt. Sedan har jag fått en massa klart med dansbandskvällarna i juli och de ännu viktigare (i min värld) housekvällarna i juli. We ♥ House. Meet us in The Garden and at Le Club Upstairs. Blir mys!

Midsommar hos mamma o pappa tror jag. Känns bra så, vad andra än lockar med.

Puss ni.