Mallis del treJobbet bjussar. Krogjobbet alltså. Mallis den 22 aug. 20 personer. Heja...
Kategori:

Building myself a homeÅh vad jag gillar det här... Bilder från Fashiontoast och Free People fotning.

Mitt hem. Min borg. Snart bor jag min igen i resväsksformat. Spännande att bryta upp även om jag kommer sakna min garderober...

Stromaes album är grymt. Lyssna. Annars är hip hop hett här hemma just nu.

Hörs...

Happy


Åh... Jag blev ledig ikväll. Mysigt. Kallt idag, man glömmer bort att det kan vara kallt i Sverige med den supervärme vi haft. Värme. Jag gillart.

"Du jobbar lite mer än du vill va?" sa han som äger monsterstället där jag bar och eventjobbar igår. True. Men, på nå sjukt sätt så älskar jag det. Jag mår så sjukt bra och vårens trötta vindar när meningen med livet var ett stort frågetecken är som bortblåst.

Precis som att man glömmer bort att kylan en vacker dag kommer glömmer jag bort hur tungt det kan vara för nu är solen här. Efter sol kommer regn, efter regn kommer sol. Livet vet ni.

Igår hann vi med tio minuter på en nattklubb efter barstängningen (sovmorgon idag till 11.00 på "rikriga" jobbet). Tio minuter av dans och glädje.

Ikväll är jag ensam och det känns skönt. Jag tycker om att umgås med mig själv lika mytcket som jag älskar att umgås med alla härliga. Öppnade äntligen flaskan Ingwe (sydafrikanskt rött vin, sjukt gott) som väntat och väntat på en bra dag.

Imorgon är det kalas hos brosan, hela släkten kommeroch det ska bli så mysigt. Samtidigt har mina finaste nöjesparkare från förr fest och jag hoppas jag hinner förbi för att krama alla. Sedan ska jag och syrran ut vilket jag ser fram emot så mycket.

Om en månad flyttar jag. Stockholm. Boende check, jobb check. Ska bli sjukt skönt att äntligen ta tag i en flytt, att röra sig vidare, utvecklas och stimuleras. En vän hyr min underbara lägenhet och eftersom jag rör mig inom företaget så blir jag tjänstledig. Hur smidigt som helst.

En vecka innan jag flyttar så har jag bett om en semestervecka ägnad för en utomlandsresa till Medelhavet för sol, sol och sol. Dieing to get there.

Det värmer att höra folk jag gillar säga att de kommer sakna mig. Några är arga på mig men, det betyder ju bara att de bryr sig. Fina människor.

Ska snart sova, vakna utvilad utan att behöva använda min lifesaver Clear Eyes som avslöjar mina få timmars sömn. Imorgon kör vi. Älskart.

Här nedan finns en Spotify lista för en kväll med rött vin och glatt sinne. Den syns inte för jag har lyckats göra mina länktexter vita men följ pilen...
Red wine and nice mind.