Happy New Year!


Sådana här köpte jag idag... Tänk om alla skickade upp thailändska rispapperlanternor (heter det så?) på nyår, så mäktigt det skulle se ut! och så skönt för djuren utan smällare! Mindre olyckor också!

Dricker te med jordgubbs och champagnesmak från NK. Fick det idag för imorgon gör jag min sista dag i butiken jag är nu. Kommer sakna mina fina där och våran fin fina butikschef men nya äventyr väntar, härnäst två månader i en av de jättestora butikerna. Ska bli spännande, och utvecklande och det är ju det jag vill! Dessutom får jag ca 500 meter närmare till jobbet!

Imorgon blir det supermys med nyår hos min fina vän i hans hus tillsammans med flera gamla vänner. Tar tåget direkt efter jobbet och blir hämtad, lyx!

Nu måste jag sova, på tåget hem ska jag fila på plan 2011 och även reglerna för mitt förtänksamhetsbeslut.

Ta hand om er!

Puss kram!

SleepyAlltså jag skulle lätt kunna vara världens tröttaste just nu. 19.30 låg jag i sängen, klar för natten. HALV ÅTTA! Så sjukt! Hoppade Bodybalance som jag skulle gå på- det passet har inte ens startat (20.00). Dessutom så har jag sovmorgon imorgon, man kan ju hoppas att 12h sömn gör susen för snart är det NYÅR!

Gick in på H&M Hamngatan idag, flaggskeppet. Stod med en jättefin tröja i ena handen (tänkte att jag har ju en exakt likadan,men jag älskar den och en till, lite större som man kan ha som oversize är väl inte fel? Det är ju REA) och med en jättefin grå rånarluva/sjal i den andra från H&M Herr (köpte en svart från H&M Trend i höstas. Som jag tycker är asfin men aldrig använder). Vet ni vad jag gjorde på väg till kassan? Vände och hängde tillbaka dem! BRA där!

Nu när jag är på väg att bli förtänksam (bra ord va?) så kan jag komma på ett tips jag hittat på också (tänk om jag blir manisk ; ). Jag älskar Vitaminwater, verkligen men 20-30kr per flaska är kanske lite overkill... Så- ta en tom flaska, fyll hälften men tranbärsjuice och hälften med vatten. Voila! Asbra!

Sov sött raringar, här får ni något mycket vackert:

FunderarJag är så sjukt sugen på att inreda! Tänker inredning heeeela tiden. Ett hem ni...

Kommer inte ihåg vart jag hittade den översta bilden men jag älskar kronan, eller jag älskar horn! Så snyggt! Kan vara Fashiontoast. Den andra bilden kommer från Sköna Hem som jag faktiskt köpte just pga det reportaget. Känns Erin Wasson va?

Funderar på en sak som jag funderat på några år, sedan jag läste en krönika i ELLE om en tjej som hade ett konsumtionsfritt år. Den var insprirerande och jag känner mig supertriggad på idén. Fyra år i klädbutik och mani innan dess har gett upphov till massor. Samtidigt som varje köp ger mig ett lyckorus så mår jag också illa fysiskt utav dem. Helt sjukt. Exempel: Jag berömmer någon av mina syskon eller vänner för en snygg tröja och får svaret: Men... Alltså, jag fick den av dig. Eller när man kommer på sig själv med att äga sju svarta jeans? Möbler för att inreda ett hus? Ni fattar.

Så. Skulle jag klara det? Ska man ha några regler? Fyra undantag under året tex för riktiga gobitar? Skulle jag bli, som jag tror i min stilla värld bli mer kreativ med vad jag har?

Hm. Suger lite på det men det känns bra, tanken. Jag blir ju faktiskt glad utav att klara av att gå ut ur en butik utan att köpa saker jag vill ha, det blir också en kick liksom.

Mitt andra löfte som jag redan är inne i är ju fysiken. SATS kortet medmera. Nästa sommar ska jag vara snyggare then ever.

Favvo-Lotta på Bråkmakargatan: "Tänk att jag kan allt". Kan jag det?

Kramar.