Sunniiiiiiii Sunday.Varit vaken sedan halv nio. Sweet! Var ute och gick den dagliga promenaden igår kväll, ganska sent och hamnade hos min vän J på hemvägen. Svinmysigt. Drack ett glas rosé och bara blev på allmänt superhumör av J och hans vän S. Sedan gick jag hem och sov! Krogbojkotten känns bra sweet ändå... Har inte varit ut sedan i påskas! Jäkligt skönt. Kvalité istället för kvantitet är ledordet.

Sista april har vi vår invigning av uteserveringen... DET SKA BLI SWEET! Jag ska börja stå i bar igen också, lite läskigt men det löser sig nog... riktig jobbsommar med fina helger hoppas jag på så man kan åka båt och ligga på den efterlängtade stranden på helgdagarna. Mums! I september har vi pratat om den där Barcelonaresan jag o Julia plus det att jag verkligen verkligen vill åka ner stängningsveckan Ibiza. Ulla som spådde mig såg en resa i slutet av sommaren, tror tom att jag skulle åka med en man. Schpännande för det känns jäkligt avlägset men men. Mr Drömprins kanske gör entré där en vacker sommardag i juni.

Just nu sitter jag i världshistoriens längsta telefonkö till SAS och undrar nervöst om jag kommer iväg till New York på tisdag morgon. Moder Jord visar vem som bestämmer men jag kommer att gråta om vi inte kommer iväg. I need NYC. Jag vill se min pappa glad. Jag vill att vi ska komma iväg...

Nu ska jag skicka lite pressmeddelanden, sedan ska jag dra iväg och kratta gården på löv i SOOOOLEN!

Ta hand om er snyggos.

My state of mind: MC mood.


Mariah Carey mood.

Finns två varianter.

Ett: Den otröstliga. Ni vet när det är RIKTIGT tungt. Mariah Carey- repeat repeat repeat.

Två: Som nu. Stärkande. Tryggt liksom.

Mariah Carey helper! Jag är inget vidare fan annars förutom när det kommer till Mariah Carey moodet.

Jag älskar startegier. Lösningar. Mums. Allt som gör livet bättre.

Blev spådd i tisdags; mitt öde ser fin fint ut, jag har mycket positivt framför mig. DET är lugnande. Bara att någon säger att det blir bra liksom. Som en stor varm kram. Glad för det.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen, skönt att sova de timmar jag behöver!

Ta hand om er! Kram kram.WishlistSkulle jag komma hem med följande från USA så vore jag glaaaaad! Det blir ingen superdupershoppingresa utan en upplevelseresa, jag ska njuuuta utav varenda steg jag tar i New York men följande vore kul att få med sig...

Bokstäver från Urban Outfitters som bildar ordet LOVE
En tatuering, konturerna av ett hjärta på handleden (och nej, jag har ingen tatuering annars och inte heller en enda plan på det). Jag har tänkt länge på hjärtat och det vore fint att göra den i Nevvan.
Full For Life, jag är kär i den parfymen. Julias parfym. Vi bor så långt ifrån så vi kan ha samma : )

I övrigt.

Gospel vill pappsen se så det ska vi väl kunna styra... Vi får ta oss upp till Harlem för en riktig genuin söndagsgospel. Kanske i samband med brunch på "Seinfeld restaurangen?"

Chinatown, Litte Italy osv. ska vi hinna äta i.

Southstreet Seaport, hamnområdet därifrån båtarna runt Manhattan går är supermysigt. Ligger precis brevid Brooklyn Bridge som är kul att gå på just för att den verkligen är New York. Här ligger också en massa affärer och däribland Abercrombie som får aupairhjärtat att dunka i takt med den svinhöga musiken i butiken. Abercrombie härnere har också rea vilket inte finns i flaggskepsbutiken på 5th. Läge för fynd!

Min fjärde resa. Jag ska gå till Carries hus från SATC, jag ska äta muffins från Magnolia Bakery. Skam att det inte är gjort hur cheesy det än må vara. Punkt.

Empire State Building. Har jag inte varit i. Bara Top Of The Rock, Rockefeller Center. Nästan lika hög. Pappa kommer gilla Empire för att King Kong klättrat där i filmen.

Coney Island (Brooklyn) och nöjesparken jag tjatat om igen. Hoppas det blir sådär varmt igen så kan vi hänga på starnden och ta en promis vid havet. Stooor sandstrand!

New Jersey. Det finns ett Target där (Target, som ett välsorterat Åhléns och 100ggr bättre). Det här kommer pappa att gilla också.

Hard Rock. Kommer pappa att gilla.

Den snurrande restaurangen vid Mariott Marquee Times Square. På en timme hinner man snurra runt hela Manhattan.

Tips till alla som åker till Nevvan- köp ett tunnelbanekort för typ $25 för en vecka! Åk hur mycket du vill, tunnelbanesystemet är guld!

Hot Chip uppträder... Hm. Mys tycker jag. Vad tycker pappa? Vet att han önskar se en typ fightingclub i Harlem, där han kan snacka lite med grabbarna om träning och så. Tsss. Pappa har en fasination för all typ av kampsport.

Madison Square Garden har guidade turer tror jag...

Manikyr/pedikyr tänkte jag också att vi skulle göra. Superbilligt, finns nagelsalonger överallt och hur underbart som helst! Fin pappa kommer bli!

Gud vad jag ser fram emot det här! Snaaaaaart där!

Kram på er : )