Godmorning SunshineHemkommen från krogen och äventyr för en stund sedan. Dricker morgonkaffe och peppar för att ta första buss ut till mamma och pappa, vet att mamsen med säkerhet ska ut med båten och jag ska definitivt med. Jag har för första gången på länge en solbränna att underhålla. Morgonprommis från bussen blir bra den med. Tog en promenad idag på eftermiddagen, imponerad över mig själv. Läste ut en bok på semestern och är inne på min andra nu (beställde tre). Känns som ett flow nu. Eller det mesta känns som ett flow just nu. Fint!

Bilderna är önskningar. Från mig själv till mig själv. En till Tritoniklocka och ett Pacha halsband.

Solen skiner nu. Fiiint! Sexan idag Marica! Sova på stranden.

Music? Party? No no.Cala Mesquida är en mycket liten och lugn semesterort på östra Mallorca, belägen i ett av öns naturskönaste områden. Den 350 meter långa vita sandstranden är generöst bred och blir aldrig trång. Havet skiftar i härligt blåturkosgröna nyanser och vattnet är kristallklart och oemotståndligt inbjudande.
Hit reser par och familjer som söker en semester i en naturskön omgivning i fridfullhetens tecken. På den ena sidan av stranden tar böljande pinjebeklädda kullar vid, på den andra sidan ligger det nybyggda hotellområdet Viva Mesquida.

Sjukt trött, ska sova nu. SUPERBRA har vi haft det. Trots bristen på party (eller... en kväll hade vi ju... taxikvällen. Och om inte mysvin, mysdrinkar och myskaffe räknas).

SES!
Kategori:

Mallorca


Jag och Marica avrundar kvallen i repan vid datorn. Vi har nagra favvosar har och en utav dem ar servitoren fran restaurangen precis vid havet. Hor hur han star och pratar Ibiza, drommarnas o med Marica. On dar festen aldrig dor.

Solbrannan borjar ta sig, riktigt skont. Man kanner sig lite fraschare sa. Nar vi kommer hem ar det fresh food som galler igen... Tiden slut, see ya!