Dark forestKingston ser ut att vara sådärnöjd med paparazzisarna.

Sjukt seg, skyller på min envisa förkylning. Ska försöka mig på ugnspannkaka (vågar inte ens väga mig längre) och kolla på programmet med de riktiga lyxfruarna i NY.

Kolla nedan. Jag får gåshud. Nattklubb på riktigt, det ska jag göra en dag (fast vad gör jag nu, oriktigt?) Ha ha. Nä men ni fattar. En nattklubb deluxe där jag kan göra... drömmen. Ja. Nu drömmer jag lite. Ses!

if you had one shot, or one opportunity...


Så tar man ju den! Den här bilden gör mig glad. Jag var så sjukt glad när den togs. Jag mådde så sjukt underbart just då. New York nov ´08, Abercrombie & Fitch 5th avenue i bylsig tröja från GAP och med en Abercrombie modell vid min sida. Ha ha. Sjukt underbart.

Åh vilket fint humör jag blev på.

Men rise and shine då.


Vaknade halv sex. Och har inte kunnat somna om. Vad är felet? Helt sjukt. Jag som noggrant gick och lade mig igår innan tolv för att kunna sova skönt och länge.

Antar att jag har för mycket att tänka på. Är lite i ett sådant där "ska jag hoppa" moment. Att ta chanser brukar ju vara min grej. Eller brukade. Eller jag vet inte.

Ska fixa lite kaffe och lyssna på P3. Om ni vill så har ni två favvosar nedan- husguden Lenny och Kanye. Båda låtarna har lite samma mening.

Ser fram emot jobbet. Tänk att jag har ett jobb att gå till som jag längtar till. That´s a treat!