Love it.


Oh what a night!


Hittade en låt hos en dj-vän. Och fastande. Bra é den! Fröken har myror i kroppen och en låååångprommis vore guld. Gärna vid havet. Gärna gärna vid havet. Ska ta tag i det.

Annars så har jag spenderat min första semestervecka med mycket vin och mycket trevligt sällskap. Brunchen igår var top... Igår var jag med dj bröderna och lyssnade på lite mysig house på söder, sedan gick vi hit (det har gått framåt i lägenheten faktiskt, det gör det : ) Tex så har jag nu en miniörtträdgård i fönsterbrädan och krokarna i min lilla installation i rummet har börjat komma på plats).

Ikväll är det Julia time och vi ska snickra på Cava loggan tillsammans med mycket vin och mat. Efter att min semester är slut kan ni kalla mig Fröken Proppmätt och jag kommer rulla nedför trappen med en enkel puttning framåt.

Ses då! Ta hand om er!

Cava


Segis. Riktigt grym kväll igår på Kompass (Heartans klubbkoncept ). Leverans på den kan man säga!

Nu ska jag preppa till mig själv för att sedan bege mig till Cava och möta Artwork som ska se över lite grejer. Ett riktigt dj-bås behövs samt några avgränsare. Lokalen är sjukt fin men med total öppen planlösning vilket inte funkar. Skulle vilja ha in ett lite ruffigare material för känslan. Handplockningen av personal är på g den med!

Vi ses! Här får ni lite hus musik så länge.
Kategori: