Sucka mitt hjärta...


Det var trevligt igår och även om slutet inte blev som det borde (surprise, not) så blev det mysigt iallafall. Marica, jag ska sno din sambo med gitarr. Killen med gitarren. Ni vet, the shit. Som spelar mysigt reggae och lindrar det onda i magen. Sen natt blev sovmorgon och sedan kom Chrisen med mat (hur underbart var inte det?). He's back från äventyren i Gbg och det är hur sweet som helst. Snart kommer han hit igen och hämtar mig så jag ska väl fixa till mig lite för en kväll på rätt sida om baren!

Dagens repeatlåt. Åhhhh så bra!


Such a lovely day.
Bild: Lastnightsparty Musik: Energy 52 Cafe Del Mar (Ibiza klassiker)

How we move from A to B


And i'm hanging around 'till it's all done
You can't keep me back once i had some
No wasting time to get it right
And you will see what i'm about

I´m Good, I´m Gone


hands down
i'm too proud for love
but with eyes shut
it's you i'm thinking of
but how we move from A to B?
it can't be up to me
'cause you don't know
eye to eye
thigh to thigh
i let go

Little Bit

Insomnia. Som jag ogillar det.

Lyssnar på Lykke Li som ofta dyker upp i mina playlists och hon är ju så sjukt fantastisk, hela hon.

Imorgon är det torsdag igen och jag har bjudit hem La Familia (kroggänget) hit. Ska bli riktigt mysigt... Ledig torsdag/fredag. Imorgon bitti ska jag ut till mamma och pappa, ansiktsbehandling på förmiddagen och sedan hem till min Deus och skritta lite i skogen. Längtar.

Mår bra. Är glad.

Förra veckan körde jag superrensning av garderoben och slängde hur mycket som helst. Blundade när favvosar åkte men allvarligt så finns det grejer man aldrig kommer att ha igen om man tänker efter. Resultatet blev plats på hyllorna och våren har fyllts på, i mitt fall i form utav mycket jeans, grått, vita/beiga färger och en hel del ljusrosa. Det trodde jag väl aldrig! I Florida så hade jag en verkligen rosa period, kommer du ihåg Hanna? Target i Delray? "Hanna, jag måste berätta en sak. Jag tycker att det är hemskt fint med rosa så nu ska jag börja handla rosa saker". Önskar att jag tog med mig mina ljusrosa morgonmugg, den med blommor på till Sverige. Konstigt hur smågrejer kan bli så betydelsefulla medans andra saker inte bekommer en alls. Har för mig att det ligger en fin rosa t-shirt från Abercrombie hemma hos mamma och pappa, ska spana efter den imorgon.

Chrisen kommer hem till helgen också, det blir bra. Ordningen återställd.

Nu saknas bara våren, solen och aprilresan som kanske kanske blir flyttad från NY till London! Isåfall så blir det en vecka hos Peter, han som jag träffade i NY i dec 07. Vore jätteroligt, har aldrig varit i London och en vecka med guldlock vore fantastisk.

Julia min vän, tänker på dig massor. Saknar inte, längtar.

Nu kanske jag kan sova. Ses raringar!