BodyshotsI helgen och föregående helg.
Tvättbrädorna byter utav varandra på bardisken.
Bodyshotsen sprider sig som en löpeld.

En slagen hjälteFörsta sneak peaken från min nya lägenhet (flyttar fredag). Sovrummet som ska bli vitt. Funderar på att sy ett överkast själv, Svårt att hitta ett i rätt storlek till min 120cm säng och jag vill kunna bädda amerikanskt (med kuddarna synliga) vilket kräver lite special tror jag. Hur som helst- det kommer det att bli bra med alla mina madrasser och de fina fina sängbenen. Lite prinsessan på ärten : ) Ha ha, fatta att jag är läst ämnet Lappteknik i gymnasiet så ett lapptäcke lär jag väl kunna fixa?

En annan grej jag är sjukt sugen på är att sticka- älskar min halsduk från Notorious Knitter och skulle gärna äga fler. Perfekt att sno runt halsen kallare dagar, som att dra på en kofta men de där koftorna drar jag ogärna på mig nu. Känner mig orörlig i koftor vilket är halvbra när jag har hur många som helst. Iallafall. Halsdukar. Grovt garn men ljusa färger kanske blir somrigt i slutändan? Tycker ju om att blanda material.

Dras med en förkylning som inte är utav denna värld och har varit hemma i två dagar. Nyser (varannan minut), fnyser och är allmänt toksvag. Hatar att vara sjuk från jobbet, får sådan sjuk ångest utav det. Och rastlös är jag. Som få. Har dock lyckas göra en del nytta ändå och styrt event osv för krogens räkning samt packat ihop det mesta men iallafall... Jag vill vara på jobbet. Funderar på att dra ut till mamma och pappa imorgon och vara sjuk där i en solstol. Bättre det, man blir ju inte direkt piggare utav att ligga här i mörkret och verkligen känna sig just ursjuk. På torsdag ska jag banne mig vara på benen! Det jobbiga med att åka till mamma och pappa är Poffen. Som inte finns. Men finns där. Mamma visade trädet de köpt- precis vad jag önskade, att vi skulle plantera ett träd där han ligger begravd. Tror att det blir jättefint.

Hoppas allt går bra nu. Att jag blir frisk och pigg. Att min hyresvärd som jag har peppar till sig (orkar inte förklara men de strular i bytet utav hyresgäst, fattar inte hur man kan vara så extremt... jag vet inte vad men här skulle det kunna finnas plats för extremt arga ord). Jag hoppas på en skön dag imorgon med Alva som sällskap, och med mjuka puffar från min fina Deus (han är så sjukt bäst min häst) och förhoppningsvis ett bra möte på kvällen. Jag längtar efter jobbet på torsdag och hoppas på en superlyckad kväll på krogen. Jag hoppas få se skisserna på målningarna till tredje dansolvet snart och att de går igenom. Jag hoppas på en smidig flytt och att jag kan komma igång med målning i helgen så att jag kan börja med finliret sedan. Den här lägenheten ska lätt bli min bästa! Julia- snart är det mousserad rosé på balkongen! Yay! Och Marica- jag säger bara vecka 22! Arlanda nästa!

Ni får en minispelista nu också. (Ha ha, "va bra musik det spelades idag på första golvet". Mmm. Det är min spelista i Itunes som rullar... Vi har dragit sladdar så jag kan styra musiken från baren genom Macen! Som "jag" mixar bra Johan ; )

Go Loose-

Editors- Smokers Outside Hospital Doors
Adiam Dymott/ Miss You
Kings Of Leon/ Manhattan
Henok Achido/ Pusher
Lupe Fiasco/ Superstar
David Guetta ft Kelly Rowland/ When Love Takes Over

Familjen minus en.


Loffe. Bilden tagen söndagen den 19 april 2009 i stallet hemma i Bäcken. Loffe, född den 17 juni 1983, efter Kärlingehults Lorion RS 156, undan Kärlingehults Nina somnade in den 24 april 2009. Loffe kom till oss våren 1992, vild och vacker som en ung prins.

Loffe var en mycket liten man med det största hjärtat du någonsin kan tänka dig en liten ponny ha. Snällast och tålmodigast utav de alla. Loffe Poffen, vår finaste lilla vän- tack för allt. Tack för att du bärt oss fyra systrar på din rygg, för hur du uppfostrat de andra hästarna, för alla gånger du ställt upp, för att du puffade på oss när vi var ledsna och för att du gjorde oss glada igen.

Loffis- nu slipper du ha ont i dina ben, nu slipper du se dåligt mer och nu kan du äta gräs igen. Njut utav de evigt gröna ängarna- det är du värd. Älskade älskade vän.