Found it igen


Pacha Barcelona låten. 
1,5h promenad. Det friska vädret rensade. Nu drar jag till krogen. Ses!

Los hunkos


image976Åh. Vi fick ju inte Art By 3 till butiken jag jobbar i men kampanjen finns på nätet! Var nära att missa. Beställde två linnen med illustrationer utav Jo Ratcliffe, en med Kate Moss och en med Lindsay Lohan. Kolla Julia!

Har fått tag på cirkusartister nu till krogen. Go go dansare däremot verkar vara ett utdöende släkte såvida du inte rör dig mot Spanien?! I need some freaks.

Nu ska jag ta mig själv ut på en välbehövlig promenad till en utav mina favvoplatser där uppe i hopptornet vid sjön. Ligga på rygg på 10:an och lyssna på Ipod blir bra.

Bilden- vet inte vart jag hitta den med jag tror att det rör sig om en charter från 80-talet. Hunkar goes wild ; )

Fort Knox


image971image972image973image975
Jag kollar hus. I Miami. Just for fun som ni kanske förstår. Amerikansk stil är speciell och det finns en hel del überlyxiga hus som både utvändigt och invändigt mest ser ut som fluffiga bakelser eller något sådant. Sedan finns det också de som är riktiga drömhus. Arkitektdrömmar. Mästerverket ovan som nu är till salu (har du 13,900,000 dollar över?) är beläget i Miami Beach/ La Gorce Island, privat ö, gated community. Gated Community innebär att du kommer inte in där om du inte har något där att göra. Och först måste du iallafall ta dig förbi den bevakade grinden med vakt 24h om dygnet. Gated communitys är vanliga, iallafall i Florida eller runt där jag bodde för att öka säkerheten. Lite som Fort Knox överallt.

Iallafall. Huset där. 9 sovrum och 9,5 badrum. Och hiss såklart. Alla vill ha hiss. Det var iallfall vad arkitekten sa till min aupairfamilj när de byggde sitt nya hus. Herregud. Hiss! Hemma. Varför? I slutet på klippet nedan kommer det här huset, kika!