8 mile


Dags att sova lite snart.

8 Mile blir min godnattsaga.

Med mina WESC hörlurar stör jag inte någon och har ett sådant grymt ljud! Jag är så nöjd! 299:- på rea. Vita hörlurar och vit dator är fint. Sådant tycker jag är viktigt.

Sleep tight honey bunnys.

Ny träning kanske?


Premiären avklarad. Fullt hus! Skönt. Alla kom sååå sent dock, hade lite ont i magen ett tag kan jag säga (och bättre blev det inte utav att jag tappade bort nyckeln till kassaskåpet... hittade den sedan dock. Herregud!).

Jag har två veckor semester kvar, galet! Känns som om att det var år sedan jag var på mitt riktiga jobb.

Skön dag idag att bara vara, kom hem tidigt imorse. Kunde inte sova så jag låg med datorn och hörlurana och såg O.C. avsnitt 4:1, det där Summer sörjer Marissa. Brukar ni också bli så att ni blir sugna på att se vissa scener, klipp, ögonblick?

Kicks och jag ska snart ut och cykla, jag har lovat henne att visa mina smultronställen och jag tror att vi börjar med piren vid havet.

Vet ni vad vi ska göra i veckan by the way? Bygga en upphöjnad/liten scen på dansgolvet utav gamla dj-båset med en dans pole (stavas det så?). Sedan kan alla leka Kate Moss hos oss ; ) Det ska ju vara sjukt bra träning om man får tro på Hollywood trenderna så när ingen ser så kan man väl klättra runt där då... ha ha!

Emelie says


Kicks och Julia är mina bästa. Ever.

Saknar veckans fin fina sällskap. Gulligaste som hållt mig sällskap varenda kväll/natt. Åh.

Borde sussa snart med tanke på vår premiär imorgon. Håll tummarna. Kom. Ring mig om ni vill stå på listan. Puss!

No one´s gonna love you more than I do..... Band Of Horses igen.