Dåså


Hej. Hur är det med er? Jag är på krogen och försöker göra grejer så att jag slipper de på lördag (lite tight om tid den dagen) men det går inte. Lyckas hitta på allat annat än vad jag borde och summan utav kardemumman det slutar som vanligt med en för sen kväll. Så. Nu. Just Do It säger jag till mig själv. Berättar om mötet med min namne marsvinet Emelie en annan dag och om andra saker jag inte orkar komma ihåg eller skriva nu.

Ska tillbaka till parken by the way i helgen, vi kanske ses där ni-som-vet-vart-jag-menar?!

Sleep tight


Ihålig som en jäkla ek. Tom tom tom eller något sådant. Nä. Sova raringar?! Vakna imorgon och hoppas på sol i sinnet? Orkar inte med mig själv just nu.

Here´s my key, philosophy. A freak like me just needs infinity. Bam bam bam bam...

Så somnar jag, med Infinity 2008 (Guru Josh Project) i öronen. Låten har satt sig som ett klister.

Hola Infinity


Bild: icanteachyouhowtodoit.com

Hemma. Veckan är överstökad. Det tredje dansgolvet blev asbra (även om det fattas detaljer) och vi hade jättebra med folk. Allt annat har rullat på. Freakjobbat men sedan så har solen har varit med mig på stranden nu lör- söndag och de nya glasögonen är fantastiska.

Helgen avslutades med beachvolleyboll/bankett för krogpersonal. Supertrevligt vid den stora villan vid vattnet med en gigantisk uteservering. God mat, god dryck, trevligt folk men.... det där med att elda en femhundring? Ledsen men jag förstår inte, skicka den till någon som behöver den.

Ska snart upp igen men innan den hinner jag lyssna på Dj Josh Project/ Infinity några gånger till. jag är sjukt besatt, så bra. Den säger; åk till Ibiza en sväng typ. Jag vill. Ses!