2008Har året varit bra? Ja, det måste jag väl säga. I det stora hela. Ser man tillbaka så lever jag nog det liv jag drömde om när jag var liten...

Det svåraste men också modigaste jag gjorde var nog att kliva ett steg tillbaka på jobbet. Ibland kan det behövas för att komma framåt och det gjorde jag. Mådde allt annat än bra där ett tag. Gud nåde dig om du kliver in på andras revir. Nu är iallafall allt jättebra och jag kan njuta utav den underbara tjänst jag har.

Ljuset under hela året har väl varit krogen. Vi började på absolut noll hösten -07 och hela -08 har gått bättre än vad jag någonsin kunnat drömma om. Hur? Kanske med världens bästa personal aka Familjen?

Julia min pärla. Tur att vi fick hela våren med kaffe, musik och allt som hör därtil! (Julia pluggar reklam far away nu, just nu är hon dock hemma så imorgon blir det nyår tillsammans!). Måste dock säga att Chrisen gjorde ett bra jobb som kompis också... Vem hade annars målat krogtoaletter med mig de där sommarnätterna?!

Amadeus, min finaste, repade sig  från sitt jättedepp under våren och blev jättepepp igen. Härligt! Han blir 23år nästa år!

Och... tänk att jag kom till NYC i år igen! LYCKA for real! Det värmer i hela hjärtat. Så... april!

Känns som om att kommande år faktiskt bli ännu mera spännade. Ledorden får blir "ingen kommer ihåg en fegis" och "bara du styr ditt liv". Så är det. Våga och vinn. Ska försöka komma ihåg det!

Snabbfrågor:

Bästa låt: Infinity
Bästa album: Kala (M.I.A.)
Bästa film: Sex And The City The Movie
Bästa tv-serie: Gossip Girl
Bästa tidning: Nylon
Bästa butik (förutom H&M då...): Urban Outfitters
Mest använda: Svarta strumpbyxor i 100denier
Uppfyllt mål: Jag var till Coney Island!
Mest oväntade: Att jag flyttade

Ha nu ett riktigt riktigt GOTT NYTT ÅR!

Kramar!

Sugar and spice and everythin' nice.


Kom att tänka på Rachel Zoe. Skulle jag ha ro i kroppen så skulle jag läsa hennes bok nu.

Myrorna i kroppen dansar runt trots att jag är så trött. Vill inte sova för då måste jag vakna sedan (vilket jag måste iallafall senast klockan 07.00), kan inte ta en promenad för det tar för lång tid eftersom att jag borde sova och allt kaffe har gjort mig pigg fastän jag är just sååå trött egentligen.

Det enda jag kan komma på just nu är att jag ska planera lite framåt. Rita tankebubblor och veckor på ett stort papper. Planering gör mig lugn, jag gillar att ha koll lika mycket som att jag gillar vetskapen om att det bara ligger linnen i högen med linnen i garderoben. Var sak har sin plats. Iallfall i min drömvärld... Är jag ett kontrollfreak? Delvis. Planering, ordning och struktur. Jag är så bra på det fastän jag är så dålig på det. Ska sluta skriva nu innan jag trasslar in mig ännu mer i det här!


Trevligast idag iallafall: fika med hemvändaren Valter efter jobbet.

Sov sött ni. Kram hej!

Jag jobbar hårt!Min vän Chris. En hårt arbetande man. "Jag jobbade jättehårt. Igår. Därför behöver jag riktig mat".
Tack för att du tog mig till stans place to be. Tssss. Hoppas att desserten till kebabtallriken (min Al Fungi pizza) smakade bra! Ha ha. My treat. Raring! Det vet du!

Vill ni ha den nya Right Round då? Flo Rida, bra är den! Snart dags att rodda bar igen! Ses då!