Nattklubbs research...


image1055
Foto: Cobrasnake

Darlingar- hjälp mig researcha lite. Vilken är den bästa nattklubb du varit på? Varför var den bra? När du går ut, vad vill du uppleva då? Vad gör kvällen lite extra?

Tack söta för ditt svar! Ses!
Emma:

När jag går ut vill jag känna att det är en avslappnad stämning på krogen, där i stort sätt alla slags människor ska kunna känna sej bekväma. Så en mix av lite olika stilar o smaker uppskattar jag, med lite oväntade prylar! Än så länge har jag ingen favvokrog men jag gillar inte väldigt upplysta krogar för det tycker jag känns lite skumt. Musiken är också bland det viktigaste, jag tycker att den också ska vara väldigt varierad med allt från schlager till house och rnb. Detta är vad jag tycker, hoppas att jag vart till nån hjälp :) ha det! Kraam!

Anna:

Jag börjar i samma stil som min syster:
När jag går ut vill jag ha bra musik. Det bästa är om stället kan erbjuda olika dansgolv. Tänk CH Emelie, så förstår du nog vad jag menar. Jag känner också att mixen av människor är viktigt. Jag har dock svårt att gå på ställen som vimlar av yngre. En perfekt mix är det bästa! Min favvokrog för tillfället är nog helt otippat Goya. Jag har haft grymt kul där på sistone.
Hoppas att det varit till någon hjälp iaf!
Må så gott! Kramkram!
Ps. Lunch i veckan? Jag kan alla dagar utom onsdag för då har jag presskonferens. Ds.

Kommentera inlägget här: